Over ons, missie en visie

Gevoel

dat je bij familie of vrienden logeert.

Werk, familie, vrienden, hobby’s en sport. Volle agenda’s, steeds langere to-do lijstjes en de dagelijkse beslommeringen. We leven in een tijd waarin het lijkt alsof we 24/7 ‘aan’ moeten staan ​​en we de neiging hebben om gehaast te leven. Maar laten we eerlijk zijn: hoe lang wil je de ratrace tegen de klok nog volhouden? Het is tijd om weer op te laden.

Wij, Mikel en Cynthia van der Sommen, en sinds mei 2017 mogen we casa rural Chapinheira ons thuis noemen. Sinds onze tienerjaren hebben we altijd de droom gehad om Nederland te verlaten, een leven op te bouwen in een ander land. Toen we klaar waren om de ratrace in Nederland achter ons te laten en de sprong in het diepe te wagen kozen we voor Portugal.

Wij kozen niet alleen voor Portugal vanwege het heerlijke klimaat, maar ook vanwege de prachtige natuur, de rust, de ruimte en het zalige eten.

De warmte en gastvrijheid van de Portugezen verbaasd ons elke telkens weer. Dit gevoel van welkom zijn willen wij graag overbrengen op onze gasten en je het gevoel geven dat je bij familie of vrienden logeert.

We willen ervoor zorgen dat je je helemaal thuis voelt en je een oprecht gevoel geven dat je jezelf kunt zijn als je bij ons verblijft.

We willen een essentieel onderdeel zijn van de beleving van onze gasten. We weten waar we de interessante plekken kunnen vinden en wat de onverwachte items zijn die jou de unieke ervaring in onze omgeving geven.

Casa rural Chapinheira is de plek waar je opnieuw verbinding maakt: met jezelf, je familie/vrienden en de natuur. We willen dat je weer in contact komt met dat ontspannen gevoel dat je doet leven.

” Relax, refresh and recharge “

Na een uitgebreide renovatie willen wij onze gasten het echte Portugese dorpsleven laten ervaren en u laten genieten van al het moois dat Portugal te bieden heeft.

Natuur

biologisch, ecologisch en duurzaam.

We vinden dat we een maatschappelijke voorbeeldfunctie hebben en vinden het belangrijk om iets mooiers achter te laten voor de volgende generaties. Daarom heeft Casa rural Chapinheira sinds 2019 de doelstelling om de beste service en het mooiste product te combineren met maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

We doen extra inspanningen om het milieu en het klimaat te beschermen. We hebben verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat zowel wij, als u als onze gast, “groener” zijn. Bijvoorbeeld milieubeheer, het energie- en waterverbruik verminderen, milieuvriendelijke schoonmaakproducten gebruiken, biologische producten promoten en chemische herbiciden vermijden.

Wanneer u ervoor kiest om in Casa rural Chapinheira te verblijven, helpt u het milieu te beschermen.

Bem vindos!