Prijzen en voorwaarden

Bezetting: Het appartement heeft een maximale bezetting van 4 personen, inclusief kinderen. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een kinderbedje met een goed matras voor kinderen tot 15 kg, huur €5,- per dag of €25,- per week (om hygiënische redenen zelf lakens en dekens 1.20×0.60m meenemen).

Alleen het aantal personen dat op het moment van boeking is aangegeven, mag in het appartement verblijven. Indien u extra personen uitnodigt en de maximale bezetting niet overschrijdt, wordt na overleg en onze goedkeuring, €15,- per persoon per dag in rekening gebracht.

Prijs: Afhankelijk van het seizoen hebben we verschillende prijzen, neem contact met ons op voor de actuele prijs.

Prijzen zijn inclusief schoonmaak, gas, water, elektra en gebruik bed-, bad- en keukenlinnen.

Als u wilt dat de koelkast gevuld is met wat etenswaren, dient u ons 2 dagen voor aankomst het gewenste boodschappenlijstje te sturen. De waarde van het boodschappenlijstje en de bijbehorende toeslag dienen bij het inchecken te worden betaald.

Borgsom: Bij het inchecken is een contante borg van €100,- vereist. Restitutie vindt plaats tijdens het uitchecken, na inspectie van het appartement. Bij beschadiging/verlies of diefstal aan het appartement, bijbehorende buitenruimte en/ of goederen wordt een bedrag ingehouden op de borg, mocht deze niet toereikend zijn zal de schade op een andere wijze verhaald worden.

Betaalmogelijkheden: Mbway, PayPal, bankoverschrijving of contant op de dag van aankomst.

Annulering: We hebben geen strikt annuleringsbeleid, er kunnen altijd dingen gebeuren waar de gast geen invloed op heeft. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we vervangende gasten voor uw data kunnen regelen.

Echter, bij no-show zonder voorafgaande verwittiging brengen wij het totale bedrag van de reservering plus extra schoonmaakkosten van €25,- in rekening.

Bij annulering minder dan 48 uur voor de aankomstdatum brengen wij de dagen tussen de beoogde aankomstdatum en de aankomstdatum van de vervangende gasten in rekening, plus extra schoonmaakkosten van €25,-.

Wangedrag en vernieling: Wangedrag, opzettelijke vernieling of niet-naleving van de huurregels door gasten kan leiden tot onmiddellijke beëindiging van de vakantiehuurovereenkomst en uitzetting uit het appartement, we zullen ook contact opnemen met de politie.

Regels zijn nooit leuk, maar we vragen je ze te respecteren, zodat we allemaal een fijne vakantie hebben!

Voorwaarden appartement:

Inchecken: tussen 16:00 en 20:00 uur.

Uitchecken: Tot 10:00 uur. Alles moet voor vertrek geregeld zijn.

Maak de BBQ en alle apparaten en (kook)gerei die je hebt gebruikt schoon.

Breng het afval naar de prullenbak op straat. Indien dit niet gebeurt, moeten wij helaas € 25,- aan schoonmaakkosten inhouden op uw borg.

Roken: Roken is niet toegestaan ​​in het huis. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het buiten roken, er kan snel brand ontstaan. Maak gebruik van de asbak, plantenbakken en de tuin is geen asbak.

Huisdieren: Niet toegestaan.

Kinderen: Ouders van kinderen moeten zich bewust zijn van alle gevaren en er ook voor zorgen dat ze binnen en buiten het appartement veilig zijn. Ouders of verzorgers zijn op elk moment verantwoordelijk voor de kinderen.

Feesten: Feesten/evenementen zijn niet toegestaan. Dit appartement staat ook geen vrijgezellenfeesten of soortgelijke feesten toe.

Rustige periode: Tussen 23.00 uur en 08.00 uur.

Tuin en buiten: Gooi geen afval op de grond (sigaretten, plastic, papieren of andere soorten afval). Het is niet toegestaan ​​bomen en bloemen in de tuin te beschadigen.

Sanitair: Alleen toiletpapier is toegestaan ​​in het toilet. Gooi geen chemicaliën in de gootsteen of het toilet.

-Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig ongeval/ziekte of schade tijdens uw verblijf, ongeacht hoe deze zich voordoet.

-Gebruik van alle faciliteiten is op eigen risico en verantwoordelijkheid.

-Schade aan onze eigendommen of misbruik moet worden vergoed.

Zwembadregels:

Er is geen professionele begeleiding aanwezig.

Gebruik geen zonnebrandcrème op oliebasis om de waterkwaliteit te garanderen. Laat de crème minimaal 30 minuten drogen voordat je in het water gaat, anders biedt de crème geen goede bescherming.

Voor uw eigen veiligheid vragen wij u de volgende regels te respecteren:

-Duik of spring niet vanaf de rand van het zwembad (het zwembad is niet meer dan 1,20 meter diep). Niet lopen over de zwembadrand.

-Gebruik geen scherpe voorwerpen in het zwembad.

-Gebruik alleen objecten die zijn aangegeven voor gebruik in het zwembad (bijv: zwembandjes).

-In het zwembad zijn geen wilde/agressieve spellen toegestaan.

-Niet roken, drinken of eten in het zwembad.

-Wandelen, klimmen en staan ​​op de grote rotsen naast het zwembad is niet toegestaan.

-Houd er rekening mee dat er niet veel water over de rand loopt, de zwembadpomp is aangesloten op elektriciteit.

-Kinderen zonder zwemdiploma of kinderen onder de 12 jaar mogen niet alleen worden gelaten in het zwembad.

-Ouders moeten aanwezig zijn wanneer hun kinderen in het zwembad zijn.

-Ouders moeten hen begeleiden in het zwembad.

Geniet van de tuin en moestuin; het is aanbevolen schoeisel te dragen en eventuele veroorzaakte schade is uw eigen verantwoordelijkheid.